RETOURBELEID ONLINEPARKETSPECIALIST.NL

 • U kunt uw bestelling retourneren of ruilen binnen 14 dagen. De 14 dagen bedenkt tijd gaat in op de dag dat de bestelling is ontvangen. Is de termijn verstreken, maar wil u toch de bestelling retourneren? Neem dan contact met ons op via info@onlineparketspecialist.nl.
 • Bij een retourzending boven de 500,- euro brengen wij 10% retour- en handlingskosten in rekening.
 • Als u de bestelling wil annuleren, zal het product ongeopend en onbeschadigd met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking teruggestuurd worden, conform de instructies op deze pagina
 • Als u de bestelling retour wil sturen, komen de retour kosten van de zending voor eigen rekening
 • Na ontvangst van het product storten wij het bedrag binnen 3 dagen terug. Het zal binnen 7 dagen op uw rekening staan. Mocht u het product willen ruilen, zullen wij binnen 24 uur na ontvangst van de retourzending het juiste product naar u verzenden.

VOLG ONDERSTAANDE STAPPEN ALS JE EEN ARTIKEL WILT RETOURNEREN OF RUILEN:

 1. Verpak het product stevig en zorgvuldig in
 2. Vul een retourformulierin en stop dit in de bij de retourzending. Zorg dat het formulier helemaal en juist is ingevuld. Zo kunnen wij uw retourzending en snelst behandelen.
 3. Gebruik het volgende adres:
  Onlineparketspecialist
  Tav retourservice
  Tauber 52 – B1.11
  2491 DA Den Haag
 4. Breng het pakket naar een PostNL punt bij u in de buurt en bewaar het verzendbewijs.
 5. Let op; retourzendingen die beschadigen in de post kunnen wij niet vergoeden. Wij adviseren dan ook uw zending verzekerd te versturen om zeker te zijn van een vergoeding.
 6. Na ontvangst van uw pakket sturen wij u een bevestigingsmail en storten wij het bedrag binnen 3 dagen terug. Het bedrag staat binnen 7 dagen op uw rekening.
 7. Mocht u een week na verzending nog niks van ons hebben vernomen, neem dan contact met ons op via het volgende mailadres: info@onlineparketspecialist.nl.