De webshop met alle producten voor uw vloer

Onlineparketspecialist.nl

Wanneer u uw vloer heeft laten renoveren wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk optimaal plezier aan beleven. Wij geloven dat er veel is wat u zelf thuis kunt doen, zonder dat u daar dure diensten voor in hoeft te schakelen. Voortkomend uit een passie voor het renoveren van parket, blijven we continu kijken waar we onze dienstverlening kunnen verbeteren en uitbreiden.

Parketvloeren blijven er helaas niet altijd hetzelfde uitzien. Het maakt niet uit hoe zuinig u bent op uw parketvloer, aan slijtage, veroudering of beschadiging ontkomt u niet. U kunt een nieuwe parketvloer aanschaffen of uw huidige parketvloer goed onderhouden.

Bij onlineparketspecialist.nl vindt u daarom enkel hoogwaardige onderhoudsproducten waarbij u kunt denken aan: plinten, schuurmaterialen, kit en lijmen, behandelingsproducten zoals hardwax-oliën, 1 en 2 componenten lak, beits, hulpmiddelen en reinigingsproducten voor het vakkundig renoveren van uw vloer.
Bekijk hier ons gehele assortiment aan producten.

Voor advies over de juiste producten of onze aanbeveling qua merken kunt u ons natuurlijk altijd bereiken. Zie contact voor alle mogelijkheden om ons te bereiken.

Het team

Ons team van ervaren adviseurs staan graag voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren met uw parketvloer. Dagelijks is ons team met enthousiasme bezig om u advies op maat te geven. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent parketvloeren zodat wij u het beste advies kunnen geven. Graag stellen wij u voor aan onze medewerkers.

Over ons

John Doe

Junior Developer
Over ons

Joahna Doe

Creative Director
Over ons

Joahna Doe

Creative Director
Over ons

John Doe

Junior Developer

Onlineparketspecialist.nl is een onderdeel van A.J.M. van Houdt B.V.

Geef uw vloer een tweede leven!

Sinds 1992 zijn wij al werkzaam in het vakkundig renoveren en plaatsen van parketvloeren. Door onze meer dan 25-jarige kennis en ervaring hebben wij vele parketvloeren vakkundig gerenoveerd en weten wij als geen ander wat de effecten zijn van diverse merken en materialen op uw parketvloer. Door onze kennis en ervaring worden wij vaak benaderd door particulieren en bedrijven welke advies willen omtrent de beste en mooiste parketbehandelingen. Niet alleen de kennis en ervaring maakt ons uniek, maar ook het hechte team dat gespecialiseerd is in het renoveren, onderhouden en plaatsen van parketvloeren.

Wij zijn gevestigd in Den Haag en wij weten als geen ander hoe parket schuren in zijn werking gaat. Door onze jarenlange kennis en ervaring hebben wij veel gemaakt wat te maken had met parketvloer schuren, waardoor het voor ons vanzelfsprekend is dat wij uw parketvloer als nieuw laten uitzien. Wij maken gebruik van hypermoderne machines met de juiste stuurtechniek, wat voor de beste en mooiste resultaten zorgt. Uw parket wordt in 3 tot 4 gangen van grof tot fijn geschuurd. Vervolgens polijsten wij uw parket met kwalitatieve olie en wax. Wilt u parketvloer schuren uitbesteden aan één van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op.

Wanneer parketvloer schuren uitbesteden?

Eens in de tijd dient u uw parket te laten schuren. Dit heeft voornamelijk te maken met het nodige onderhoud en de kleur van uw parketvloer. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten kleuren voor uw parket. Als u besluit om parketvloer schuren uit te besteden, vraagt u zich af wanneer u dat het beste kunt doen. Hieronder staan een aantal punten wanneer uw parket geschuurd dient te worden:

  • Uitbreiding van uw parketvloer;
  • Krassen en scheuren in uw parketvloer
  • Bij waterschade aan uw parket

U kunt ons altijd bellen voor een afspraak op +31 (0)70 30 62 347. Wij komen vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van vakkundig advies. Wij inspecteren uw parketvloer zeer grondig. Hiermee kunnen wij u voorzien van vakkundig advies. Dit is hetgeen wat ons onderscheidt van de concurrenten. Wilt u het parket schuren uitbesteden in Den Haag en omstreken? Laat ons uw parket schuren en AJM van Houdt doet wat er wordt verwacht.