Showing 1–12 of 40 results, including child brands

Royl Reactieve Beits Vergrijsd 1L #4012

30,95
Kleurenbeits van het merk Royl voor het creëren van verouderingseffecten. Verkrijgbaar in de kleuren wit, vergrijsd en gerookt. Dit betreft de kleur vergrijsd.

Royl Reactieve Beits Gerookt 1L #4014

30,95
Kleurenbeits van het merk Royl voor het creëren van verouderingseffecten. Verkrijgbaar in de kleuren wit, vergrijsd en gerookt. Dit betreft de kleur gerookt.

Royl Oil-2K Natural Oak C11 0,5L #4115

49,95
Voorgekleurde Royl 2K Olie in de kleur Natural Oak C11. De hoeveelheid is een halve liter wat goed is voor kleine oppervlakten.

Royl Oil-2K Livid W10 0,5L #4112

49,95
Voorgekleurde Royl 2K Olie in de kleur Livid W10. De hoeveelheid is een halve liter wat goed is voor kleine oppervlakten.

Royl Oil-2K Alaska White C10 0,5L #4110

49,95
Voorgekleurde Royl 2K Olie in de kleur Alaska White C10. De hoeveelheid is een halve liter wat goed is voor kleine oppervlakten.

Royl Kleurpigment Olie 18 voor 1L #0118

14,95
Kleurpigmentatie toevoeging aan Rigo olieproducten. In een makkelijke knijpverpakking van 125Ml (geschikt voor 1L) en in 18 kleuren verkrijgbaar. Dit betreft kleur 18.

Royl Kleurpigment Olie 17 voor 1L #0117

14,95
Kleurpigmentatie toevoeging aan Rigo olieproducten. In een makkelijke knijpverpakking van 125Ml (geschikt voor 1L) en in 18 kleuren verkrijgbaar. Dit betreft kleur 17.

Royl Kleurpigment Olie 16 voor 1L #0116

14,95
Kleurpigmentatie toevoeging aan Rigo olieproducten. In een makkelijke knijpverpakking van 125Ml (geschikt voor 1L) en in 18 kleuren verkrijgbaar. Dit betreft kleur 16.

Royl Kleurpigment Olie 15 voor 1L #0115

14,95
Kleurpigmentatie toevoeging aan Rigo olieproducten. In een makkelijke knijpverpakking van 125Ml (geschikt voor 1L) en in 18 kleuren verkrijgbaar. Dit betreft kleur 15.

Royl Kleurpigment Olie 14 voor 1L #0114

14,95
Kleurpigmentatie toevoeging aan Rigo olieproducten. In een makkelijke knijpverpakking van 125Ml (geschikt voor 1L) en in 18 kleuren verkrijgbaar. Dit betreft kleur 14.

Royl Kleurpigment Olie 13 voor 1L #0113

14,95
Kleurpigmentatie toevoeging aan Rigo olieproducten. In een makkelijke knijpverpakking van 125Ml (geschikt voor 1L) en in 18 kleuren verkrijgbaar. Dit betreft kleur 13.

Royl Kleurpigment Olie 12 voor 1L #0112

14,95
Kleurpigmentatie toevoeging aan Rigo olieproducten. In een makkelijke knijpverpakking van 125Ml (geschikt voor 1L) en in 18 kleuren verkrijgbaar. Dit betreft kleur 12.

Royl

Als u te maken hebt met een vloer die langzaam de glans verliest en de nodige slijtage plekken en beschadigingen laat zien, dan staat u voor de keuze. Of u koopt een nieuwe vloer, of u kiest voor renovatie van de bestaande vloer. Dat laatste is in elk geval fors voordeliger, het aanschaffen van een nieuwe vloer is nou eenmaal een investering. Wij bieden alles wat nodig is om een onherkenbaar mooie vloer te maken van de al liggende vloer.

De details en de afwerking maken het verschil

Het zit vaak in de afwerking. In details die de kers op de taart vormen. Voor vloeren  zit dat vaak in de afwerking. In plinten bijvoorbeeld of in olie. Als u echt de beste vloerolie wenst dan kiest u voor die van Royl, de bekende meester olie rokers van verffabriek Rigo.  Zij maken vloerolie van 100 procent plantaardige olie en doen dat op een dermate wijze dat uw vloer slechts een behandeling hoeft te ondergaan. Kenmerkend van Royl olie is dat het diep in de poriën van hout doordringt. De olie beschermt op deze unieke wijze en van binnenuit dus het hout tegen water en vuil. 

Een prachtig aanbod van de beste Royle vloerolie

Omdat ook geen vloer hetzelfde is, heeft Royl een zeer complete lijn met vloerolie voor u in de aanbieding, Zo biedt Royl Oil 1K, 2K en2K ready-mixed, maar ook  olie voor projectonderhoud 2K, onderhoudsolie, watergedragen onderhoudsolie,, milde reiniger, vloerzeep en intensief reiniger. Uw vloer ziet er oogverblindend mooi uit na een behandeling met Royl olie, terwijl de vloer dus ook nog eens op de beste manier beschermd wordt. U doet dus ook meteen aan onderhoud.

De beste producten en het beste advies

Rolyle is slechts een voorbeeld van de aanbieders met wie we samenwerken. Zowel de leveranciers als producten kiezen we met zorg. Bovendien willen we dat onze producten kwalitatief in orde zijn dat ze gemakkelijk in gebruik zijn en dat het altijd gaat om producten die een prima prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Daarbij krijgt u steeds het beste advies van onze professionals, die dat doen op basis van de toestand van uw vloer en hun kennis en ervaring. Om het u nog gemakkelijker te maken krijgt u bij elk product een gebruiksaanwijzing geleverd. Zo kan nooit enig misverstand bestaan over de werking van een product. Lees die goed, ook als het om Royle vloerolie gaat, alleen dan namelijk behaalt u de beste resultaten. 

Renovatie van de vloer is een beter betaalbare optie

Nu u weet wat u moet hebben als het om olie gaat doet u er verstandig aan ook andere producten met zorg uit te zoeken. We hebben veel, zo niet alles. In ons assortiment gaat het van houten vloerdelen, schuurmaterialen, reinigingsmiddelen, onderhoudsmiddelen, kit en lijm, waarmee we nog slechts een fragment van het totale aanbod noemen.  Met onze producten bent u in staat om uw liggende vloer te renoveren. Dat is ten opzichte van het kopen van een nieuwe vloer in elk geval een meer betaalbare optie.