Showing all 6 results, including child brands

Dr. Schutz 2K PU Protect extra mat

279,95
2-componenten lak van Dr. Schutz voor een langdurige beschermlaag met extra matte uitstraling. Speciaal voor parket-, kurk-, elastische en betonlook vloeren. De hoeveelheid is 5,5L.

Dr. Schutz Antislip R11 t.b.v. PU 440 gram

59,95
Antislip toevoeging speciaal voor aanvulling bij Dr. Schutz lakken. De vloer zal een korrelafwerking krijgen en daardoor een verhoogde antislipwaarde.

Dr. Schutz 2K PU Anticolor extra mat

189,95399,95
Bij ruimtes die worden blootgesteld aan zeer kleurende chemicaliën (haarverfmiddelen, desinfecteermiddelen, etc) en daardoor hoge bestendigheid van de vloer nodig hebben. Zeer beschermende coating met een extra matte uitstraling.

Dr. Schutz

Het is altijd vervelend als uw vloer om de een of andere manier vuil wordt. Dat er vlekken in uw houten vloer ontstaan. Want dan is het snel gedaan met de schoonheid van uw vloer. Gelukkig kunt u echter een beroep doen op de producten van Dr. Schutz, ook een producent die met zorg en de beste producten alleen het beste wil en ook daadwerkelijk biedt voor uw houten vloer.

Dr. Schutz: complete lijn reinigings- en onderhoudsmiddelen

Dr. Schutz biedt een complete lijn met reinigings- en onderhoudsmiddelen. Het merk staat bekend als zeer solide en het produceert de beste reinigers en ook de kwalitatief beste onderhoudsmiddelen voor laminaat, PVC, vinyl, kurk en parket. Bekende producten van Dr. Schutz zijn wel de R1000, de basisreiniger, de Supernet Polish en de spray, geschikt voor zowel parket als kurk. Wat Dr.Schutz ook te bieden heeft is houtzeep. Deze houtzeep kunt u gebruiken voor de dagelijkse reiniging voor alle geoliede en geoliede gewassen houten vloeren. Zo houdt u uw houten vloer steeds perfect schoon en in goede conditie. 

Mensen besluiten steeds vaker de vloer te laten renoveren

Als u uw vloer dus goed schoon wilt hebben, dan kunt u prima uit de voeten met de producten van Dr. Schutz. U kunt ook prima uit de voeten met alle producten die we bieden, producten die we dan ook met de grootste zorg hebben uitgezocht. Ze moeten betaalbaar zijn, moeten aan alle kwaliteitseisen voldoen en ook nog eens gemakkelijk in gebruik zijn. Met onze producten kunt u uw vloer reinigen, prima onderhouden, monteren en renoveren, zeker van die laatste optie wordt meer en meer gebruik gemaakt. Renoveren is altijd goedkoper dan het kopen van een nieuwe vloer, terwijl het vanuit de duurzaamheidsgedachte ook een betere optie is dan het kopen van een nieuwe vloer.

Resultaat is een amper van nieuw te onderscheiden vloer

De resultaten? Die mogen best indrukwekkend genoemd worden. Een gerenoveerde vloer is niet te onderscheiden van een nieuwe vloer. Gasten verkeren ook steeds in de veronderstelling dat u een nieuwe vloer hebt laten aanleggen. Door te renoveren geeft u w vloer echt een tweede leven, soms zelfs in een andere kleur of in een andere uitstraling, Hoe dat allemaal precies zit en wat wel en niet kan kunt u prima aan onze specialisten vragen. Zij weten alles van vloeren en de mogelijkheden en wijzen u op de juiste producten de u gebruikt bij de renovatie. Mocht u zelf niet in staat zijn om uw vloer te leggen, te renoveren of om de vloer op code wijze te onderhouden, schakel ook dan ons team van professionals in. Tenslotte, bij al onze producten krijgt u een specifieke gebruiksaanwijzing mee. Op die manier willen we voorkomen dat u de producten niet goed zou gebruiken. Door de aanwijzingen op de gebruiksaanwijzing te volgen, gebruikt u het product altijd op de enige juiste wijze en boekt u geheid een prachtig resultaat. En dat is nou precies wat we willen.