Showing 1–12 of 31 results, including child brands

Festool

Als u zelf uw vloer gaat renoveren en ook als u dat laat doen door onze professionals geldt dat de vloer vrijwel altijd eerst goed geschuurd met worden, meestal zelfs wel vaker dan één keer, afhankelijk van de mate van beschadiging aan de vloer. Tegenwoordig wordt veelal stofvrij geschuurd. Voor alles dat met schuren te maken heeft kunt u prima een beroep doen op de producten van Festool.

Festool staat bekend als solide en zeer betrouwbaar

Festool biedt heel erg veel en tussen de producten voor zuigen zagen, frezen en oscilleren vindt u ook perfecte producten om te schuren en te borstelen. De producten van Festool staan bekend als zeer betrouwbaar en solide. Dat geldt voor zowel de grote schuurmachines die Festool kan leveren als voor de handschuur producten die Festool te bieden heeft. Van die handschuur producten van Festool vindt u er een groot aantal terug in onze webshop. In dat kader moet u denken aan de bekende schuurdriehoek, schuurbanden en schuurblokken. U kunt er prima mee uit de voeten en bovendien biedt Festool zoals bekend de beste kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. U schuurt er uw vloer in elk geval meer dan goed mee.

Renoveren is een zeer aantrekkelijk en betaalbare optie

Behalve producten van Festool bieden we uiteraard heel erg veel meer producten en dat van heel veel verschillende aanbieders, of u nou zoekt naar houten vloerdelen, lak, reinigingsmiddelen, kit of lijm; we hebben het allemaal. Al onze producten voldoen aan onze voorwaarden: ze zijn betaalbaar, gemakkelijk in gebruik en kwalitatief uitstekend. Met al onze producten bent u prima in staat uw vloer te renoveren. Renoveren is een aantrekkelijke optie en in vergelijking met het kopen van een nieuwe vloer ook een voordelige optie. Het resultaat van renoveren is verbluffend, veel mensen gaan bij het zien van uw vloer uit van het feit dat u een nieuwe vloer gekocht heeft.

U krijgt gratis advies aan onze specialisten

Onze specialisten geven u gratis advies terwijl u bij al onze producten een gebruiksaanwijzing geleverd krijgt. Die helpt u bij het op de juiste wijze gebruiken van onze producten. Kan dat dus ook niet mis gaan. Mocht u nou zelf niet in staat zijn de werkzaamheden voor uw rekening te nemen, dan kan ons team dat voor u doen. U zet ons team eveneens in voor onderhoud en reinigen van uw vloer overigens. Mocht uw huidige vloer wat van zijn glans verliezen, overweeg dan een vloerrenovatie. De specialisten van onze organisatie kunnen u precies vertellen welke producten u moet gebruiken en wat de mogelijkheden precies zijn.

Er kan nog zeker iets aan uw liggende vloer gedaan worden

Daarmee kan een streep gezet worden door het gegeven dat u bij een beschadigde of verouderde vloer meteen een nieuwe vloer moet aanschaffen. In negen van de tien gevallen kan er nog prima iets aan de toestand van de nu liggende vloer gedaan worden. Helemaal als u onze producten aanschaft en u zich voor laat lichten door onze specialisten.