Showing 1–12 of 73 results, including child brands

Floorservice Hardwax-olie 2K Naturio 001 1L

57,95
2-componenten hardwaxolie speciaal voor professionele parketteurs van het merk Floorservice. De hardwaxolie is per liter in 14 kleuren verkrijgbaar, dit betreft de variant Naturio 001.

Floorservice Hardwax-olie 2K Ceram 178 1L

59,95
2-componenten hardwaxolie speciaal voor professionele parketteurs van het merk Floorservice. De hardwaxolie is per liter in 14 kleuren verkrijgbaar, dit betreft de variant Ceram 178.

Floorservice Hardwax-olie 2K Tanna 776 1L

59,95
2-componenten hardwaxolie speciaal voor professionele parketteurs van het merk Floorservice. De hardwaxolie is per liter in 14 kleuren verkrijgbaar, dit betreft de variant Tanna 776.

Floorservice Nature Protect 2K

39,95184,95
2-componenten lak van Floorservice in de kleur Nature. Biedt uitstekende bescherming bij ruimtes die worden blootgesteld aan chemicaliën en geeft een goede kras- en slijtbestendigheid.

Floorservice

U mag Floorservice gerust een specialist noemen in de behandeling, de afwerking, het onderhoud en het reinigen van hardere vloeren. Floorservice is een merk van Overmat. Overmat is al ruim dertig jaar actief op dit gebied, ervaring is ze dus niet vreemd en dat komt de kwaliteit van de producten ten goede.

Floorservice geldt als specialist in de behandeling en onderhoud van vloeren

Floorservice heeft heel erg veel te bieden in de vorm van onder andere hardwax olie in een breed kleurenpalet maar ook onderhoudsmiddelen speciaal gemaakt voor parket, polish, speciale parketreiniger en de beste onderhoudsolie. Een bekend product van Floorservice is de onderhoudsolie, een olie die geschikt is voor alle geoliede oppervlakten en speciaal voor vloeren die al met hardwax olie van Floorservice behandeld zijn. De olie beschermt tegen onder meer nare vloeistoffen als wijn, bier, cola, koffie, thee en vruchtensappen, net als melk en water. Ideaal dus ook als u wat jongere kinderen hebt, die willen nogal eens met dergelijke dranken knoeien.

Floorservice voldoet aan alle eisen die wij aan producten stellen

Floorservice voldoet aan de criteria die wij stellen aan de producten. De producten moeten ten eerste de beste kwaliteit bieden, moeten eenvoudig te gebruiken zijn en moeten verkocht kunnen worden met een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Floorservice voldoet aan alle drie en wordt door ons dan ook van harte aanbevolen.

Zo maakt u van een doffe vloer weer een prachtige, glanzende vloer

Als u zoekt naar producten voor het reinigen, onderhouden, monteren en renoveren van uw vloer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze producten maakt u van een oude sleetse en doffe vloer weer een vloer die niet van nieuw te onderscheiden is. De mensen die u bezoeken denken in negen van de tien gevallen dat u een nieuwe vloer hebt laten aanleggen. Vanuit uw portemonnee geredeneerd is het renoveren van uw vloer de beste optie. Nog steeds is renoveren met onze producten behoorlijk goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe vloer. 

Met onze producten geeft u uw vloer een tweede leven

U vindt bij ons houten vloerdelen, schuurmaterialen, reinigingsmiddelen, onderhoudsproducten en heel erg veel meer om uw vloer goed te onderhouden, te monteren, te reinigen en te renoveren. U geeft zo uw vloer een tweede leven. U bent vaak geneigd te denken dat u meteen een nieuwe vloer aan moet schaffen als uw huidige vloer wat minder mooi wordt. Niets is echter minder waar want die oude vloer kunt u vaak nog prima een boost geven. 

De beste service van ervaren vakmensen

Bij ons vindt u niet alleen de beste producten, u krijgt er ook de beste service van echte ervaren vakmensen. Bovendien krijgt u bij elk product dat u koopt een gebruiksaanwijzing, zodat u precies weet hoe een product gebruikt moet worden. Daarnaast kunnen onze specialisten u altijd verder helpen en u wijzen op de voor uw vloer geschikte producten. En u weet dat de producten die u bij ons koopt, de beste producten zijn.