Showing all 4 results, including child brands

Kerakoll SLC 2K lak Aqua-Pur HPX mat

212,95219,95
Kerakoll 2-componenten lak op waterbasis. Speciaal voor het creëren van een matte uitstraling met uitstekende bescherming.

Kerakoll SLC 2K Eco grondlak Aqua-Pur Basic

154,95
De Kerakoll 2-componenten grondlak is perfecte basis voor het aanbrengen van de Kerakoll op waterbasis lak. 1 liter is van toepassing voor 8-10m2 oppervlakte.

Kerakoll SLC Proman handcrème 500 ml

32,95
Kerakoll SLC handcrème geeft een goede ademende beschermlaag voordat de handen in aanraking komen met schadelijke stoffen (teer, benzine, lak, verf, benzine etc.).

Kerakoll

Kerakoll, een prachtig merk en vooral bekend  van de groene bouwmaterialen. Binnen ons aanbod vindt u met name lijmen van deze aanbieder en dan in verschillende uitvoeringen in de vorm van PVC lijm, nadenlijm, vullijm en snellijm. Kerakoll zelf biedt overigens nog heel veel meer in de vorm van isolatie, luchtdichting, hout en plaat, leem, stuc, verwarming en vloer. 

Kerakoll biedt meer dan 1700 eco-vriendelijke artikelen

Kerakoll biedt in totaal meer dan 1700 eco-vriendelijke artikelen. Kerakoll was de eerste fabrikant van groene materialen om te bouwen en wonen. Bij alles wat Kerakoll doet wordt de zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Dat wij juist de lijmen van Kerakoll in ons aanbod hebben opgenomen, is logisch. De producten zijn namelijk van de best denkbare kwaliteit, ze bieden gebruiksgemak, hebben een zeer lage milieu impact en ze zijn innovatief. Bovendien en niet onbelangrijk, koopt u de materialen van Kerakoll voor een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Lijmen van Kerakoll prima te gebruiken bij werkzaamheden aan de vloer

U zou de lijmen van Kerakoll kunnen gebruiken bij het monteren, onderhouden of renoveren van uw vloer. Zeker wat betreft het renoveren van uw vloer hebben we alles in huis. Daarmee bieden we het bewijs dat een vloer die ouder en minder mooi wordt niet per definitie vervangen hoeft te worden door een nieuwe vloer. Integendeel. Dat is goed nieuws, ook voor uw portemonnee. Want het renoveren van de vloer is nog altijd goedkoper dan de aankoop van een nieuwe vloer. En dat terwijl we ondertussen weten dat een gerenoveerde vloer niet van nieuw te onderscheiden zijn. De producten die u helpen uw vloer te renoveren worden steeds beter en daardoor krijgt u met een gerenoveerde vloer ook zoiets als een nieuwe vloer. Voor uw gevoel zeker. En bovendien kunt u bij renovatie best kiezen voor een nieuwe olie of lak. Dan denken uw gasten al helemaal dat u een nieuwe vloer hebt laten leggen.

De prijs is afhankelijk van de staat van uw vloer

Ingewikkeld? Nee hoor, want onze ervaren professionals helpen u graag bij het vinden van de beste producten om uw vloer aan te pakken. Wat dat precies is, is sterk afhankelijk van de staat van uw huidige vloer. Moet die erg vaak geschuurd worden om het beste resultaat te behalen of is licht schuren al genoeg? En zo spelen er meer zaken een rol bij de totstandkoming van de prijs. Hoe dan ook, bij onze producten krijgt u in elk geval altijd een gebruiksaanwijzing voor goed gebruik van het product. Bent u niet in staat om zelf de werkzaamheden aan uw vloer uit te voeren? 

Dan vraagt u ons team om een vloer te komen leggen, om periodiek onderhoud aan de vloer uit te voeren, uw vloer te reinigen of de vloer te renoveren. Want ook daar draaien ze uiteraard hun hand niet voor om. Er is tegenwoordig gewoon heel erg veel meer mogelijk met de vloer. Ren in elk geval niet meteen naar de winkel als u slijtage aan de liggende vloer hebt ontdekt of baalt van een beschadiging. Vraag eerst onze adviseurs. Dan neemt u vervolgens altijd de juiste beslissing.