Showing 1–12 of 29 results, including child brands

Loba

Loba viert binnenkort feest als het de honderdste verjaardag viert. Dat betekent een eeuw expertise op het gebied van het afwerken en onderhouden van houten vloeren en ook parket net als flexibele vloerbedekkingen. Daarbij speelt kwaliteit een voorname rol, want dat is waar alles bij Loba, dat sinds enige tijd onderdeel uitmaakt van Wakol, om draait.

Bij Loba draait alles om kwaliteit

Of het nou gaat om de voegenkit, de grondlak, de lak of de geïmpregneerde olie, het is allemaal kwaliteit wat de klok slaat bij Loba. Dat geldt overigens ook voor de hardwax olie, de onderhoudsmiddelen en de reinigingsmiddelen. Belangrijke eigenschappen van de producten die Loba te bieden heeft zijn dat ze zeer slijtvast zijn en resistent blijken voor invloeden van buitenaf en dat ze stuk voor stuk snel drogen en gemakkelijk aan te brengen zijn. Loba biedt daarnaast veel verschillende design mogelijkheden en voldoet aan de strenge eisen die tegenwoordig gesteld worden vanuit het oogpunt van het milieu. 

Wij selecteren onze producten buitengewoon zorgvuldig

Met de producten van Loba kunt u dus prima uit de voeten. Belangrijk, want de producten die u gebruikt bepalen uiteindelijk of uw vloer er straks weer als nieuw uitziet. Daarom selecteren we onze producten zorgvuldig en moeten ze altijd kwaliteit bieden en gemakkelijk te gebruiken zijn. Bovendien moet het een betaalbaar product zijn. Loba voldoet aan die normen, en dat in alle opzichten. 

De vloer als blikvanger van uw woning

In ons assortiment hebben we alles voor het reinigen, monteren, onderhouden en renoveren van uw vloer. Het is in de meeste gevallen echt zonde dat u uw vloer al wilt vervangen. Met onze producten maakt u er weer een prachtige vloer van. Door meteen te zorgen dat de vloer straks periodiek onderhoud krijgt, kunt u nog vele jaren plezier beleven aan de vloer. We hebben veel, zo niet alles om uw vloer weer de glans te geven die het verdient, Want ga maar na, de vloer moet en sterk zijn en uitstraling hebben.de vloer is immers vaak de blikvanger van een huis of ruimte. Met onze producten – reinigings- en onderhoudsproducten houten vloerdelen, lak, kit en nog heel erg veel meer- maakt u uw vloer weer als nieuw. Het is alsof er een nieuwe vloer gelegd is. Er is echter een groot verschil: de rekening. Het aanschaffen van een nieuwe vloer is nog steeds behoorlijk veel duurder dan wanneer u kiest voor vloerrenovatie. 

Behalve de beste producten ook altijd de beste adviezen

De beste producten en de beste adviezen, dat is wat we u bieden. Onze professionals helpen u graag op weg zoals we in het kader van onze service u bij elk product een gebruiksaanwijzing geven. Op die manier weet u zeker dat u de producten op de juiste wijze gebruikt. Mocht u nou niet zelf in staat zijn uw vloer aan te pakken, ook dan kunt u op ons team van ervaren vakmensen rekenen. Zij zijn als geen ander in staat om een vloer te leggen, een vloer te reinigen en te onderhouden zoal ze ook uitstekend van uw oude wand een nieuwe vloer te maken, kunnen renoveren dus.