Showing 1–12 of 15 results, including child brands

Quick-Step

Zeker als het gaat om uw vloer, wilt u uiteraard alleen werken met merken en producten van topkwaliteit. Want ga er maar aan staan, een vloer krijgt nogal wat voor de kiezen en dient behalve solide en praktisch ook nog eens heel fraai te zijn, de vloer is vaak de blikvanger van het interieur van het huis. In de wereld van de vloeren geldt Quick-Step als een voorname speler. In ons aanbod vindt u met de lijm van Quick-Step, een lijm die eigenlijk niet nader geïntroduceerd hoeft te worden. Het is een feit dat u met deze lijm elke vloer van Quick-Step op de best denkbare wijze kunt leggen. 

Quick-Step is een grote naam in de vloerenwereld

Quick-Step is een begrip in de wereld der vloeren. Het biedt parket, laminaat en PVC vloeren van alleen de beste kwaliteit. Als we met speciale aandacht kijken naar de parketvloeren, dan zien we vooral heel authentieke vloeren die warmte uitstralen. Anderen roemen juist weer de natuurlijke charme van Quick-Step parket. Het parket past in elk interieur en bij elke stijl. Bovendien is het parket van dermate kwaliteit dat u er bijzonder lang van kunt genieten. 

De lat ligt hoog bij Quick-Step, ook wat betreft de bevestiging

Ook wat betreft de vestiging legt Quick-Step de lat hoog. Want bij de beste vloeren hoort de beste lijm. Bij ons vindt u de beste lijm van Quick-Step. U kunt de lijm onder alle vloeren gebruiken. De lijm van Quick-Step wordt met name gebruikt voor het leggen van de vloeren van het merk Quick-Step.

Onze leveranciers leveren alleen de beste producten

Niets is fijner dan samenwerken met de beste merken. Quick-Step is zo’n merk en als u ons aanbod eens nader bekijkt dan stuit u op een grote groep van vergelijkbare aanbieders die allemaal de beste producten leveren. En dat is ook precies wat we willen. We bieden alleen de beste producten voor het reinigen, onderhouden en renoveren van de vloer. En dat lukt gezien de partners waar we mee werken.

Gaat u een vloer kopen of kiest u voor duurzaam renoveren?

Uw vloer renoveren is een prima alternatief voor het kopen van een nieuwe vloer. Een veel goedkopere oplossing ook. Van een gebruikte vloer met wat schade kan door goede renovatie weer een vloer met glans gemaakt worden. Letterlijk. Regelmatig krijgen mensen na vloerrenovatie de vraag of ze een nieuwe vloer hebben laten leggen. Ook voor het beste advies bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals helpen u graag verder en wijzen u bovendien op de voor uw situatie geschikte producten. U kunt ons team van professionals ook inschakelen voor het leggen, onderhouden en renoveren van uw vloer, mocht het u zelf niet lukken om de werkzaamheden uit te voeren.