Showing all 2 results, including child brands

RigoStep Rainbow Color Primer

9,95154,95
RigoStep grondlak speciaal voor hout en kurk. Verkrijgbaar in de kleuren white, black, light grey en dark grey en in de hoeveelheden 0,125ML, 1L en 5L.

RigoStep Extender 250ML

9,95
RigoStep vertrager (250ML) voor bij het lakken in droge/warme temperaturen of bij grote oppervlakten.

Rigostep

Een gerenoveerde vloer gaat extra lang mee als u er de juiste onderhoudsmiddelen bij gebruikt. In dat kader kunnen wij u die producten van RigoStep van harte aanbevelen, de producten van dit merk voldoen aan onze standaarden. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een scherpe prijs- kwaliteitsverhouding. Daarom vindt u in ons aanbod een behoorlijke serie producten van RigoStep, een van de bekendste beschermers van de houten vloer.

RigoStep zorgt voor de perfecte bescherming van uw vloer

Wat RigoStep vooral doet is uw vloer beschermen met verschillende lak en met olie. RigoStep biedt onderhoudsolie, polish, reinigingsmiddelen en zeep en doet dat in zowel een glans, een matte en een zijdeglans uitvoering. Populair product van RigoStep is wel de onderhoudsolie zeker de RigoStep Royl onderhoudsolie, helemaal perfect als opfrisser voor met Royl geoliede vloeren. De olie is sneldrogend, prima te verwerken en plantaardig. Kenmerkend is dat de olie diep in het hout trekt en dat het sterk water- en vuilafstotende kenmerken heeft.

PU lak van twee componenten en met zijdeglans

Ook voor kleurpigmenten doet u bij voorkeur een beroep op de producten van RigoStep, dat met de Basis RigoStep Skylt en de Basis Rigostep Royle Bio Oil populaire producten in het aanbod heeft opgenomen. U kiest even gemakkelijk voor de RigoStep Duo Satin, dit is een PU lak van twee componenten en met een zijdeglans uitstraling. En zo heeft RigoStep steeds het perfecte onderhoudsmiddel, ook voor u.

Voor een verbluffend goed resultaat

Dat maakt RigoStep een perfect product voor in onze webshop, een webshop waar u alleen producten vindt die gemakkelijk in gebruik zijn, die kwaliteit bieden en die tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding te koop zijn. Samen met onze andere producten en met uiteraard RigoStep bieden we u alles op het gebied van monteren, reinigen, onderhoud en renovatie van uw vloer. Door onze kwalitatief uitstekende producten is het renoveren van de vloer perfect mogelijk met een verbluffend resultaat als gevolg. Niet van nieuw te onderscheiden maar wel voor beduidend minder geld afgezet tegen het kopen van een nieuwe vloer dat is wat vloerrenovatie is. 

Schakel onze professionals in voor het beste advies en ondersteuning

Van houten vloerdelen en kitten en lijmen tot de beste schuurmaterialen en onderhoudsproducten, u vindt het allemaal in onze webshop. Voeg daar het deskundige advies bij van ons professionele team en u bent helemaal klaar om uw vloer te renoveren. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de werkzaamheden zelf uit te voeren, schakel dan ook onze professionals die uitstekend een vloer kunnen leggen, voor periodiek onderhoud kunnen zorgen, uw vloer kunnen reinigen en uw vloer kunnen renoveren.  Onze professionals zetten u op het juiste spoor en wijzen u op de voor uw vloer geschikte producten. Bovendien krijgt u bij elk van onze producten een gebruiksaanwijzing mee, zodat u precies weet hoe u op perfecte wijze de producten kunt gebruiken. En zo kan helemaal niets meer misgaan als u ook overtuigd bent geraakt van het renoveren van uw vloer.