Showing all 7 results, including child brands

Skylt Verharder voor Skylt Overlakbare kleurolie 2K

29,95
Vervangende harder voor Skylt Overlakbare kleurolie 2K(200ML).

Skylt Titanium 2K

54,95199,95
Skylt Titanium 2 componenten lak voor een prachtige matte laklaag. Geschikt voor planken, parket, kurk en betonlook vloeren.

Skylt Overlakbare Kleurolie 2K

72,9596,95
Skylt Overlakbare Kleurolie 2K bestaat uit een grondlak en een harder. Het is een olieprimer voor parket en andere houten oppervlakken binnenshuis.

Skylt Original 2KPU Natural look

31,95169,95
2-componenten lak die een ultramatte onzichtbare laag geeft en sterk bestand is tegen slijtage en vlekken.

Skylt Grondlak

45,95164,95
Skylt grondlak perfect als onderlaag bij minimaal en zwaar belopen vloeren, maar ook van toepassing voor meubels. Niet aan te raden bij donker gekleurd hout.

Skylt

Niets is eigenlijk leuker en beter dan om u te laten omringen door professionals, door sterke merken die alleen de beste producten bieden. U vindt ze bij ons volop. Wat betreft de producten waarmee we werken leggen we de lat hoog. Zo dienen ze betaalbaar te zijn, kwaliteit te bieden en vriendelijk in gebruik te zijn. Skylt is zo’n merk waar iedereen graag mee wil werken. En over de geboden kwaliteit hoeft geen discussie gevoerd te worden.

Zo blijft hout puur hout

Skylt is een product afkomstig uit de verffabriek Rigo en biedt middels een onzichtbare lak behandeling aan hout dat zo zijn originele karakter houdt, of zoals ze het bij Skylt zelf zeggen; zo blijft hout puur hout, zoals het ooit bedoeld was. Skylt dient als bescherming van het originele hout en versterkt zelfs het uiterlijk, het originele uiterlijk wel te verstaan. De lak is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waarvan de Original geldt als de basis voor alle andere lakken die Skylt ontwikkelde. Verder is de lak verkrijgbaar in de Titanium uitvoering, in overlakbare kleurolie 2K, Skylt grondlak en Skylt conditioner, een variant die ook in spray uitvoering beschikbaar is.

Skylt Original, moeder aller Skylts

Misschien is het goed de moeder aller Skylts, de Orignal dus, eens te bekijken, Deze lak is onzichtbaar en heeft slechts een heel licht blekend effect. Original van Skylt is gemaakt speciaal voor de lichtgekleurde houtsoorten. Het hout blijft steeds de natuurlijke uitstraling houden. Bovendien zorgt de lak ervoor dat het hout geschikt is voor intensief gebruik. 

Het alternatief voor het kopen van een nieuwe vloer

Een product als Skylt maakt het verschil en dat is nou precies wat wij zoeken in leveranciers. Ook wij willen graag het verschil maken door u steeds de beste producten aan te bieden waarmee u op perfecte wijze uw vloer kunt reinigen, onderhouden en renoveren. Daarmee geven we u een alternatief als uw huidige vloer wat van zijn glans verliest. Want vroeger was er geen alternatief en restte niets anders dan het kopen van een nieuwe vloer. Die tijd is nu geweest. Eigenlijk kunt u elke gebruikte en liggende vloer zo renoveren dat de vloer amper nog van nieuw te onderscheiden is, dan moet u echter wel steeds de juiste producten gebruiken, producten als Skylt bijvoorbeeld. Want alleen dan renoveert u de vloer op perfecte wijze en hebt u er nog jarenlang plezier aan. 

Behalve de beste producten krijgt u bij ons ook de beste adviezen en krijgt u bij elk product een gebruiksaanwijzing, zo weet u steeds op welke wijze u de producten toe moet passen. Overigens kunt u ook professionals inzetten als u zelf niet in staat bent om uw vloer te renoveren. Ook voor periodiek onderhoud klopt u bij ons aan. We zijn ook in staat uw vloer op de beste wijze te reinigen. Tip; als u besluit uw vloer te renoveren, kies dan meteen ook voor het laten uitvoeren van periodiek onderhoud, dan weet u zeker dat u nog jarenlang plezier gaat beleven aan de vloer.