Showing 1–12 of 40 results, including child brands

Soudal

Soudal is een vaste waarde wat betreft de leveranciers van producten die we u te koop aanbieden. Soudal is het verhaal van een klein Belgisch bedrijf dat van eenmanszaak uitgroeide naar een onderneming die tegenwoordig op vijf werelddelen actief is. Bij Soudal ligt de nadruk op innovatie.

Soudal legt net als wij de lat elke dag opnieuw een beetje hoger

Niet voor niets besteedt Soudal elk jaar opnieuw behoorlijk wat geld aan research en development. Op die manier weet het steeds weer nieuwe en betere producten te presenteren. Dat is wat ons aanspreekt, zoals we gemeenschappelijk hebben dat we de lat elke dag opnieuw wat hoger leggen. Soudal levert onder meer lijmen, voegkitten, vulmiddelen, PUR schuimen, Fix All, chemische ankers, cleaners en spray producten die vocht weren en andere toebehoren. Soudal is ondertussen de grootste van Europa als het gaat om mastieken, lijmen en PU schuimen. Soudal levert aan zowel de particulier als de zakelijke markt.

Soudal siliconenkit in tal van verschillende kleuren

Soudal is typisch een producent die naadloos aansluit bij onze visie op vloeren. Ook daarom hebben wij met name de siliconenkit voor u in ons aanbod opgenomen, en dat in tal van verschillende kleuren. Met de kit van Soudal werkt u elke vloer prima af. Behalve de producten van Soudal hebben we alleen maar producten van de beste kwaliteit en de beste merken. We leggen de lat hoog als het gaat om producten die we u te koop aanbieden. Zo willen we producten die kwaliteit bieden en gemakkelijk te gebruiken zijn. Daarnaast moeten de producten voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding verkocht kunnen worden. Daar slagen we in, en daarom is Soudal een van onze partners.

Een gerenoveerde vloer is behoorlijk voordeliger dan het kopen van een nieuwe vloer

Van houten vloerdelen tot schuurmaterialen, en onderhouds- of reinigingsproducten tot lijm en kit en ook olie en wax, u vindt het allemaal in ons aanbod. Met de producten bent u uitstekend in staat om uw vloer op perfecte wijze te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarmee bieden we u opties. Was het vroeger nog zo dat u een nieuwe vloer moest kopen als uw liggende vloer slijtage vertoonde en minder mooi werd, daar kunt u tegenwoordig met de producten die we aanbieden prima een tweede leven geven. De resultaten van vloerrenovatie zijn verbluffend. Grootste compliment is wel dat veel mensen denken dat er een nieuwe vloer gelegd is. En dat in de wetenschap dat een gerenoveerde vloer veel goedkoper is dan het kopen van een nieuwe vloer. 

Met de gebruiksaanwijzing gebruikt u de producten op de enige juiste wijze

Koopt u een product bij ons, dan krijgt u er altijd een gebruiksaanwijzing bij. Zo weet u zeker dat u de producten altijd op de juist wijze toepast. Uiteraard staan we ook bekend om het deskundige advies dat we geven. Als geen ander zijn we in staat u echt op het juiste spoor te zetten. De professionals wijze u op de materialen die u kunt gebruiken, uiteraard afhankelijk van de staat van uw vloer. De professionals schakelt u ook in als u zelf niet aan de werkzaamheden toekomt. Schakel dan ons team in als u een vloer gelegd moet hebben, u graag wilt dat uw vloer periodiek onderhouden wordt of als uw vloer gereinigd moet worden. Want ook dan zijn wij uw ideale partij.