Showing all 7 results, including child brands

Step Parketlak 2K

39,95154,95
Step parketlak 2K speciaal voor zwaar belaste vloeren. Verkrijgbaar in de kleuren glas, mat en satijn en in de hoeveelheden 1L en 4L.

Step Parketlak 1K

31,95115,50
Perfecte laklaag voor het gebruik na de Step grondlak. De Step Parketlak 1K is verkrijgbaar in de kleuren mat, ultra mat en satijn en in de hoeveelheden 1L en 4L.

Step Parket Grondlak

27,5076,95
Snel drogend, makkelijk aan te brengen en reukarme primer van Step. Perfecte primer vóór het aflakken met een van de Step lakken. Duurzame verf die kleurverschil en vergeling uit de weg gaat.

Step losse verharder voor 4L Parketlak 2K

27,95
Losse verharder voor 4 liter Step Parketlak 2k. Alleen te bestellen indien de meegeleverde verharder is kwijtgeraakt of uitgehard.

Step losse verharder voor 1L Parketlak 2K

9,45
Losse verharder voor 1 liter Step Parketlak 2k. Alleen te bestellen indien de meegeleverde verharder is kwijtgeraakt of uitgehard.

Step Kurklak 1K

34,95124,95
Speciaal om de witte of gekleurde kurkvloer een perfecte bescherming en glans te geven. Verkrijgbaar in de kleuren mat transparant, mat naturel, satijn transparant en satijn naturel en in de hoeveelheden 1L en 4L.

Step

Een Step vloer is een bijzondere vloer met bijzondere eigenschappen. Step is het bewijs dat relatieve nieuwkomers in de vloerenwereld met de meest mooie producten op de markt komen en zich snel een plek tussen de gevestigde orde weten te bemachtigen.  Een vloer van Step is in elk geval mooi en eigentijds, onderhoudsvrij en slijtvast.

Een Step vloer is milieuvriendelijk en in diverse kleuren verkrijgbaar

Een Step vloer is bovendien milieuvriendelijk en in tal van verschillende kleuren beschikbaar. Dat geldt ook voor de designs. Met een Step vloer is het creëren van een unieke, eigen sfeer prima mogelijk. Het productieproces van een Step vloer is bijzonder, zoals ook de mate van krasvastheid dat is. Er is sprake van een onderhoudsarme vloer.

Step kunt u ook prima op de trap leggen

Step legt u ook op de trap en past u toe als u een trap wilt renoveren. Step vloeren zijn altijd zeer slijtvaste en harde vloeren, met bovenop een ijzersterke HPL toplaag. Deze laag komt tot stand door samenpersen onder hoge druk. Dat maakt dat u zeker tientallen jaren met deze vloer vooruit kunt. Krassen loopt u vrijwel niet op en niet voor niets wordt op een Step vloer jarenlang garantie gegeven. 

We leggen de lat hoog voor onze producten

De producten die nodig zijn voor het monteren, reinigen, renoveren en onderhouden van een Step vloer vindt u in ons aanbod. Dat geldt ook voor producten die u gebruikt om de vloer op de beste wijze af te werken. Onze producten zijn net als een Step vloer van de beste kwaliteit en hebben een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en zijn zeer vriendelijk in gebruik. Ook zijn ze slijtvast.  Alleen als producten aan deze eisen voldoen, worden ze door ons in ons aanbod opgenomen. Anders niet.

Zelf aan de slag of laat u professionals hun werk doen?

Behalve kwalitatief goede producten tegen een betaalbare prijs staat ook onze service hoog aangeschreven. Zo krijgt u bij uw product een gebruiksaanwijzing zodat u precies weet hoe u uw product precies moet gebruiken. Daarnaast kunt u met alle vragen terecht bij onze specialisten die u graag verder helpen en u wijzen op de voor uw Step vloer geschikte producten. U kunt uiteraard zelf met uw Step vloer aan de slag. U kunt echter ook kiezen voor ons team. Zij kunnen op professionele wijze uw vloer monteren, reinigen en onderhouden. Dan weet u dat het goed komt en wordt u op uiterst prettige wijze ontzorgd. 

En zo blijft de wereld van vloeren steeds in beweging. De bekende producenten komen met steeds betere producten en producten die milieuvriendelijk zijn waaraan u jarenlang plezier gaat beleven. Step heeft zich met een bijzondere vloer een mooie plek weten te bemachtigen  binnen de vloerenwereld. Wie zoekt naar een krasvrije vloer die een lange levensduur heeft en daarnaast prima betaalbaar is, die komt al snel uit bij Step.