Showing all 10 results, including child brands

Wakol

In ons aanbod vindt u talloze producten van het merk Wakol. U vindt onder meer dispersielijm, PU lijm en parketlijm, terwijl Wakol ook polymeerlijmen aanbiedt. Internationaal staan de Wakol lijmen bekend als een lijm die staat voor een vakkundig en perfect gelegde vloer. Wakol is alleen tevreden met klanten die duurzaam tevreden zijn, en in die missie slaagt het met vlag en wimpel.  

Wakol voldoet aan al onze normen

Wakol voldoet aan al onze normen; het is gebruiksvriendelijk, het is van de beste en duurzame kwaliteit en het is nog betaalbaar ook. Wakol is voortdurend bezig met verbetering. Zo zijn producten van dit merk altijd gemakkelijk te hersluiten. U krijgt niet te maken met rest hoeveelheden. Wakol biedt component producten, economische verpakkingsgrootten en zoekt voortdurend naar de optimale verpakking. Behalve de lijmproducten voor met name de parketvloer, is Wakol ook actief in de metaalverpakkingen industrie, de schuimmeubel matrassenindustrie en de schoenen- en lederwaren industrie. Wat betreft parketvloeren doet Wakol van zich spreken met voorbereidende producten, egalisatiemiddelen, rubberlijm, linoleum, parket kurklijmen, fixeren en vloerbedekking, onderlagen, matten en platen. 

Wakol helpt bij het perfect monteren en renoveren van uw vloer

Wakol is een merk dat precies bij ons past. Het helpt namelijk om uw vloer op de best mogelijke wijze te monteren, u kunt met de Wakol producten renoveren en de vloer onderhouden. Het resultaat is altijd duurzaam. En daarom past het ook zo goed bij al onze andere producten die we aanbieden en waarmee u uw vloer een nieuw uiterlijk en een enorme boost geeft. Zeker vloerrenovatie is sterk in opmars. Het is een manier om uw oude, doffe vloer als nieuw te maken. Groot voordeel van renoveren is dat u beduidend minder geld kwijt bent, en dat terwijl het resultaat een vaak niet van nieuw te onderscheiden vloer is. Gasten zullen u bij het zien van de vloer meteen vragen wanneer de nieuwe vloer gelegd is, terwijl ze dus kijken naar een gerenoveerde vloer.

U krijgt van ons een gebruiksaanwijzing voor perfecte toepassing van de producten

Van houten vloer onderdelen tot kit en lijm en van de beste onderhoudsproducten tot reinigingsmiddelen, we hebben het allemaal in huis om ook uw vloer een tweede leven te geven. Onze professionals kunnen u bovendien het beste advies geven en u wijzen op de producten die het best bij uw voer passen. Daarnaast krijgt u van ons een gebruiksaanwijzing om alle producten op de juiste wijze toe te kunnen passen. Mocht u zelf niet in staat zijn uw vloer te renoveren, reinigen of monteren, schakel onze professionals dan in, zoals dit ook geldt als u periodiek onderhoud aan uw vloer wilt laten uitvoeren. Zo houdt u de vloer steeds mooi en in perfecte conditie. Daarmee is vloerrenovatie met producten als die van Wakol helemaal hot. Ook als uw vloer niet af is maar u graag een nieuwe look voor uw vloer wilt is het een uitstekende optie. Wij hebben in elk geval alle producten in huis om uw vloer onherkenbaar mooi te maken.