Showing 1–12 of 91 results, including child brands

WOCA

De vloerenwereld is allesbehalve een ouderwetse wereld. Ook hier is de drang naar innovatie nadrukkelijk aanwezig. Producenten willen steeds meer en beter. Bovenal willen ze een steeds beter product aanbieden. Dat geldt ook voor WOCA, een zeer bekende producent van olie dat hout beschermt. WOCA bracht onlangs iets bijzonders op de markt; een component olie die prestaties biedt van een twee componenten olie. Boven alles weet u dat u met de producten van WOCA uw houten vloer de beste bescherming biedt. Dat gebeurt met olie die u in tal van verschillende uitvoeringen in onze webshop kunt kopen. 

WOCA is een zeer innovatief en sterke leverancier van hout beschermende middelen

WOCA is innovatief en daar profiteert u via de producten van. WOCA ontwikkelt zich voortdurend en daardoor kunt u uw hout steeds beter beschermen. WOCA staat voor WoodCare en het levert kwalitatief uitstekende producten voor de bescherming en het onderhouden van de houten vloer. De bescherming is krachtig en bovendien werkt het eenvoudig. WOCA is zoals gezegd innovatief, iets dat met Diamond Oil Active tot uiting komt. Dit is één componenten olie die gelijke prestaties biedt als een twee componenten olie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de Hyper Crosslinking techniek; de olie wordt geactiveerd door de combinatie met wrijving en zuurstof. Ook dit product is in verschillende kleuren beschikbaar en de olie is snel aan te brengen, omdat het sneldrogend is. 

Van de beste kwaliteit en snel in gebruik

WOCA past bij ons bedrijf. Zoals u hebt kunnen lezen zijn de producten van de beste kwaliteit en gemakkelijk en snel te gebruiken. Dat is, naast een goede prijs- kwaliteitsverhouding, nou precies wat we zoeken in een product en alleen als een product kan voldoen aan deze eigenschappen, dan nemen we het in ons aanbod op. 

Met WOCA houdt u uw vloer zo lang mogelijk  in perfecte conditie

De vloer in conditie houden en goed verzorgen is hip, zeker sinds we de vloerrenovatie ontdekt hebben. Voorheen betekende een oude vloer met wat slijtage dat u op zoek moest naar een nieuwe vloer. Nu kunt u kiezen voor vloerrenovatie. Met onze producten en ook die van WOCA maken wij vloerrenovatie prima mogelijk. Uw vloer wordt door renovatie weer als nieuw en is vaak niet van nieuw te onderscheiden. Nadat u de vloer hebt gerenoveerd, kunt u met onze producten uw vloer op de beste wijze onderhouden. Zo krijgt uw vloer een tweede leven, een leven dat jaren kan duren als u onze producten gebruikt.

WOCA hecht net als wij aan een uitstekende service

Vraag onze specialisten om advies. U kunt ze daarnaast ook inschakelen als u niet zelf met uw vloer aan de slag wilt of kunt. Dan komt ons team graag bij u langs om een vloer te leggen, uw vloer te onderhouden of om uw vloer te reinigen. Tenslotte, net as WOCA hechten we aan een uitstekende service. Bij elk van de producten die u hier koopt krijgt u een gebruiksaanwijzing. Daar staat precies beschreven hoe u het product op de goede manier kunt gebruiken.