Showing 1–12 of 17 results, including child brands

Mirka

Beschermpads, handschuurblokken en schuurschijven. Het zijn zomaar wat producten die u in ons aanbod aantreft van het merk Mirka. Mirka is allesbehalve een kleine jongen in de oppervlakteafwerking, in schuren dus. Mirka biedt een breed palet aan schuurmachines, delta schuurmachines, vlakschuurmachines, wand schuurmachines, polijstmachines en stofzuigers. Het biedt echter vooral steeds betere producten, Mirka heeft de afgelopen jaren namelijk belangrijke innovaties doorgevoerd die de wereld van de oppervlaktebehandeling echt hebben veranderd. 

Mirka is toonaangevend in de wereld van de schuurproducten

Als u iets van Mirka koopt dan koopt u echt iets goeds. Iets bewezen goeds. Niet voor niets geldt Mirka als marktleider in deze branche en heeft het in de loop der tijd al een aantal baanbrekende schuur oplossingen weten te realiseren net als revolutionaire en gepatenteerde producten in de markt gezet. Met Mirka is stofvrij werken vanzelfsprekend. Mirka biedt daarnaast ook nog eens allerlei polijstmiddelen. 

Mirka helpt u bij het renoveren van uw vloer

Mirka leent zich dus in het bijzonder voor werkzaamheden in het kader van het renoveren van de vloer. Het renoveren van vloeren wordt meer en meer populair. Dit, omdat het vooral een goedkopere optie is dan het kopen van een nieuwe vloer. Behalve de producten van Mirka bieden wij u alles wat nodig is om uw vloer te kunnen renoveren. Van lak tot kit en lijm en van houten vloerdelen tot onderhoudsproducten en reinigingsproducten. Door juist met onze producten te werken wordt uw gerenoveerde vloer een vloer om van te watertanden, een vloer die amper van een nieuwe vloer te onderscheiden is.

Reinigen, onderhouden en renoveren van de vloer

Ook vanwege de duurzaamheid is het renoveren van de vloer een betere optie dan het kopen van een nieuwe vloer. Vroeger kon u niet anders, nu hebt u opties. Ja, we durven onze producten de beste te noemen als het gaat om het reinigen, onderhouden en renoveren van de vloer. We leggen de lat hoog; de producten moeten van de beste kwaliteit zijn, moeten gemakkelijk in gebruik zijn en nog betaalbaar zijn ook. Mirka voldoet aan alle eisen, zoals de rest van de merken en producten dat ook doet.

Makkelijk weken met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing

U hoeft niet bang te zijn dat u straks met de handen in het haar staat en niet weet hoe u de producten toe moet passen. U krijgt er namelijk een gebruiksaanwijzing bij, bovendien kunt u altijd een beroep doen op de ervaring en expertise van onze professionals. Zij weten echt alles en kunnen u afhankelijk van de staat van de vloer vertellen welke producten u beslist aan moet schaffen.

Ons team staat ook paraat  als u zelf niet aan de werkzaamheden toekomt. Als geen ander zijn zij in staat uw vloer te leggen, voor periodiek onderhoud te zorgen of om uw vloer te renoveren. En dat uiteraard op de best denkbare wijze. Over onderhoud gesproken, als u uw vloer renoveert, laat de vloer dan periodiek onderhouden, dan geeft u uw vloer een extra lang tweede leven.