Showing 1–12 of 119 results, including child brands

Blue Dolphin Multi Cleaner

12,9556,95
Universeel toepasbare zeer hoogwaardige PH neutrale reiniger voor het streeploos, wekelijks hygiënisch schoonmaken van alle harde vloerbedekkingen als parket, natuursteen, marmer, laminaat etc.

Blue Dolphin Soft Balm

26,9528,95
Speciaal voedend reinigingsmiddel voor olie, hardwax-olie en lak vloeren.

Blue Dolphin Polish

16,95
Blue Dolphin Super Polish is een zeer hoogwaardig onderhoudsproduct dat geschikt is voor het onderhouden van houten vloeren afgewerkt met lak.

Blue Dolphin Fix & Fill

17,9579,95
Speciaal samengesteld reinigingsmiddel voor periodiek onderhoud van vloeren afgewerkt met Hardwax-olie en geschikt voor UV gedroogde vloeren.

Blue Dolphin Onderhoudsolie

27,9529,95
Voor het kwartaal en/of halfjaarlijks onderhoud en renovatie van met Blue Dolphin Hardwax-olie behandelde houten vloeren en kurkoppervlakken binnenshuis. Verkrijgbaar in mat, extra mat en wit.

Blue Dolphin One Coat 2K Oil Samples

12,60
Handige samplepotjes van alle 17 One Coat 2K Oil kleuren.

Blue Dolphin Spray Mop Set

39,95
De Blue Dolphin Spray Mop Set is de ideale hulp in uw huishouding. Deze professionele dweilset is gemaakt van duurzame materialen, super gebruiksvriendelijk en altijd gebruiksklaar.

Blue Dolphin One Coat 2K Oil – Transparant

79,95
One Coat 2K Oil is een oplosmiddelvrije, impregnerende 2 componenten 'full solid' olie voor het beschermen en kleuren van houten oppervlakken in één laag.

Blue Dolphin Eco Wood 2K onbehandelde look

51,95232,95
Eco Wood 2K heeft een zeer matte uitstraling, glansgraad 2 en minder vergeling dan vergelijkbare lakken.

Blue Dolphin Onderhoudswas

24,95249,95
Onderhoudsproduct op basis van natuurlijke wassen.

Blue Dolphin One Coat 2K Oil – White

79,95
One Coat 2K Oil is een oplosmiddelvrije, impregnerende 2 componenten 'full solid' olie voor het beschermen en kleuren van houten oppervlakken in één laag.

Blue Dolphin One Coat 2K Oil – Bianco

79,95
One Coat 2K Oil is een oplosmiddelvrije, impregnerende 2 componenten 'full solid' olie voor het beschermen en kleuren van houten oppervlakken in één laag.

Blue Dolphin

Ja, u kunt gerust stellen dat het merk Blue Dolphin toch wel als een rode draad door ons assortiment loopt dat zegt veel. Dat zegt dat we veel zien in de producten van Blue Dolphin. Want vergeet niet; wat betreft de producten die we aanbieden, leggen we de lat hoog. En daar plukt u de vruchten van.

Alleen producten met een goede prijs kwaliteitsverhouding

Onze producten moeten betaalbaar zijn of beter; een goede prijs- kwaliteitsverhouding hebben. Bovendien moeten ze gemakkelijk werken en kwaliteit bieden. En inderdaad, Blue Dolphin voldoet aan onze norm en dus ziet u de producten van dit merk verweven door heel het aanbod, voor wie het nog niet weet; Blue Dolphin maak producten voor het kleuren, verlijmen en ondersteunen van houten vloeren. Bovenal maakt Blue Dolphin eerlijke en duurzame producten. Bij alles wat de leverancier doet, wordt rekening gehouden met zaken als het milieu en de veiligheid van de consument, zonder dat er getornd wordt aan kwaliteit. Nee, Blue Dolphin scheidt ook geen schadelijke stoffen uit bij het productieproces. Het zijn allemaal zaken die ons aanspreken. Dat was toen zo en dat is nu nog zo. 

Voor installeren, behandelen, reinigen of voor onderhoud

Het gaat te ver om hier alle producten die we hebben van Blue Dolphin te benoemen, het zijn er simpelweg te veel. Wel kunnen we zeggen dat Blue Dolphin verschillende soorten olie, hardwax olie, lijm en egaline in het assortiment heeft. De producten zijn gemakkelijk in gebruik. U kunt ze meteen toepassen op parket als u wilt installeren, behandelen, reinigen of onderhoud wil plegen.

Wij raden u Blue Dolphin van harte aan

Wij raden de producten van Blue Dolphin al jarenlang aan en blijven dat doen. Dat geldt ook voor de houten vloerdelen, de kit, lijm, schuurmaterialen, onderhoudsproducten en lak van onze andere aanbieders, ook allemaal producten van de beste kwaliteit en nog betaalbaar ook. Met genoemde materialen en nog heel veel andere producten kunt u prima uw vloer renoveren. Daarmee bespaart u kosten ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe vloer. Met onze kwaliteitsproducten en het deskundige advies van onze professionals maakt u van een verloren gewaande vloer een nieuwe vloer, een vloer die de glans helemaal terug heeft.

Doe altijd een beroep op onze ervaren professionals

Bij ons weet u zeker dat u steeds het beste advies krijgt en dat u bij alle producten een gebruiksaanwijzing krijgt. Zodat u de producten wel op de enige juiste wijze toepast. Onze professionals zijn altijd bereidt u verder te helpen. Op basis van hun parate kennis en ervaring kunnen ze precies aangeven wat er voor uw vloer nodig is om er weer een mooie vloer van te maken. Soms is dat veel, soms weinig, dit is vooral afhankelijk van de staat van uw vloer. U schakelt ons team ook in als u zelf de werkzaamheden net uit kunt voeren voor renoveren, onderhouden en reinigen dus. Renoveren of kopen? Alleen een blik op de factuur zegt u wellicht al voldoende. Voor renoveren te kiezen bespaart u behoorlijk wat geld. Zoveel is zeker.