Showing 1–12 of 45 results, including child brands

Osmo Hardwax Olie Farbig 3067 Licht grijs

44,95116,95
Osmo Hardwax-Olie Farbig voor gelijkmatige kleur van hout. Dit betreft de kleur Licht grijs 3067. Verkrijgbaar 750ml en 2,5l.

Osmo TopOil 3061 Acacia 0,5L

28,95
Osmo TopOil in de variant Acacia (0,5L). Uitstekende keuze voor houtenmeubels, keukens, aanrechtbladen en werkbladen.

Osmo TopOil 3058 Kleurloos mat 0,5L

28,95
Osmo TopOil in de variant kleurloos mat (0,5L). Uitstekende keuze voor houtenmeubels, keukens, aanrechtbladen en werkbladen.

Osmo TopOil 3028 Kleurloos zijdemat 0,5L

28,95
Osmo TopOil in de variant kleurloos zijdemat (0,5L). Uitstekende keuze voor houtenmeubels, keukens, aanrechtbladen en werkbladen.

Osmo Blanke was (Klarwachs) 1101

29,9584,95
Blanke was speciaal voor tropische houtsoorten en hardhout. Uitstekend geschikt in vochtige ruimtes zoals; badkamer, keuken en zwembaden.

Osmo TopOil 3068 Natural 0,5L

28,95
Osmo TopOil in de variant Natural (0,5L). Uitstekende keuze voor houtenmeubels, keukens, aanrechtbladen en werkbladen.

Osmo Decorwas Creativ 3186 Wit mat

21,95134,95
Decor Creativ is een kleurolie in combinatie met was wat houten oppervlakte een natuurlijk wash-effect geeft. Verkrijgbaar in 10 kleuren en in de hoeveelheden 125ML, 750ML en 2,5L. Dit betreft de kleur wit mat.

Osmo Decorwas Creativ 3181 Kiezel

21,95134,95
Decor Creativ is een kleurolie in combinatie met was wat houten oppervlakte een natuurlijk wash-effect geeft. Verkrijgbaar in 10 kleuren en in de hoeveelheden 125ML, 750ML en 2,5L. Dit betreft de kleur Kiezel.

Osmo Decorwas Creativ 3172 Zijde

21,95134,95
Decor Creativ is een kleurolie in combinatie met was wat houten oppervlakte een natuurlijk wash-effect geeft. Verkrijgbaar in 10 kleuren en in de hoeveelheden 125ML, 750ML en 2,5L. Dit betreft de kleur Zijde.

Osmo Decorwas Transparant 3103 eiken licht

17,45112,95
Decorwas Transparant is een kleurolie in combinatie met was. Het is eenvoudig aan te brengen door middel van een pluisvrije doek en heeft maar één laag nodig. Het is verkrijgbaar in 14 kleuren en in de hoeveelheden 125ML, 750ML en 2,5L. Dit betreft de kleur eiken licht.

Osmo Decorwas Transparant 3102 beuken licht

17,45112,95
Decorwas Transparant is een kleurolie in combinatie met was. Het is eenvoudig aan te brengen door middel van een pluisvrije doek en heeft maar één laag nodig. Het is verkrijgbaar in 14 kleuren en in de hoeveelheden 125ML, 750ML en 2,5L. Dit betreft de kleur beuken licht.

Osmo Decorwas Transparant 3101 kleurloos

41,95112,95
Decorwas Transparant is een kleurolie in combinatie met was. Het is eenvoudig aan te brengen door middel van een pluisvrije doek en heeft maar één laag nodig. Het is verkrijgbaar in 14 kleuren en in de hoeveelheden 125ML, 750ML en 2,5L. Dit betreft de kleur kleurloos.

Osmo

Een vloer van hout, bestaat er eigenlijk iets mooiers? Zelfs als de vloer op leeftijd raakt verliest het niets aan uitstraling, Natuurlijk wenst u zo lang mogelijk te beschikken over uw houten vloer. U kunt daarbij zelf een handje helpen door voor de producten van Osmo  te kiezen.  Osmo biedt met haar olie en wassen de best mogelijke bescherming van uw houten vloer en andere houten oppervlakken.

Optimale bescherming van uw houten vloer met de producten van Osmo

Een vloer krijgt nogal wat voor de kiezen. Daarnaast wordt er van de vloer verwacht dat hij de blikvanger van een ruime is en dat ook blijft. Osmo biedt, ter volledigheid, producten voor binnen en buiten, voor onderhoud en reinigen en daarnaast biedt het de nodige gereedschappen. Osmo is echter toch vooral bekend geworden van de Hardwax Olie, een product dat veertig jaar geleden werd ontwikkeld. Nog steeds, dus tot op de dag van vandaag geldt dit product als de klassieke afwerking voor de bescherming van huidoppervlakken Dat betekent overigens niet dat Osmo zich niet heeft doorontwikkeld, want dat heeft Osmo wel degelijk.

Osmo werkt alleen met natuurlijke producten

Producten van Osmo zorgen voor een perfecte afwerking van de houten vloer. Houten oppervlakten worden niet alleen beschermd maar meteen ook gedecoreerd en de producten die Osmo op de markt brengt zijn natuurlijke producten, die in alles optimale bescherming bieden voor vloer en andere oppervlakten van hout.

Renoveren doet u alleen met de beste producten

Omdat we pretenderen compleet te zijn en vooral omdat we hechten aan kwaliteit kunnen we simpelweg niet onder Osmo uit. En dat willen we ook zeker niet. Net als Osmo hechten wij ook aan optimale bescherming van uw houten vloer en selecteren we zorgvuldig de producten die u hier aan kunt schaffen. Alleen al de producten van de beste kwaliteit zijn, een goede prijs- kwaliteitsverhouding hebben en gemakkelijk in gebruik zijn haalt een product uiteindelijk onze webshop. En anders niet. Het renoveren van de vloer kan alleen als de beste producten gebruikt worden, als u althans een duurzaam resultaat wenst en uw vloer ook echt een tweede leven wilt geven.

Zo verlengt u de levensduur van uw houten vloer

Als uw vloer echt aan vervanging toe is, en u besluit voor een grondige vloerrenovatie te kiezen, bescherm dan meteen uw hout door gebruik te maken van de producten van Osmo. Door dat te doen, verlengt u de levensduur van uw houten vloer en heeft u er dus nog langer plezier aan. Het moge duidelijk zijn; bij ons vindt u behalve de beschermende producten van Osmo alles om een bestaande vloer een tweede leven te geven. Vaak kan dat ook prima en is het zonde veel geld te steken in de aankoop van een nieuwe vloer. Kopen is mooi, renoveren is beter. En behoorlijk goedkoper ook vooral. En dan laten we de factor duurzaamheid nog maar een buiten beschouwing. Want natuurlijk is het veel duurzamer om uw liggende vloer nog een kans te geven.